Sibelius First

Til elever i gymnasium og musikskole eller hvis du arrangerer til et lille kor eller et fritidsorkester, så er Sibelius First et oplagt valg  

Opdag din indre sangskriver og del resultatet med verden

Hvis du er mere fortrolig med at spille på dit instrument end med at skrive noder, så er Sibelius First 8 nodeprogrammet, du har ventet på. Sibelius First er nemt at skrive, dele, publicere eller endda sælge noder med.
Sibelius First har en række "idiotsikre" skabeloner og funktioner, der hjælper dig med at konstruere enkeltstemmer, guitartablatur og komplette partiturer. Du behøver bare spille musikken på dit (MIDI) instrument – Sibelius First forandrer toner til noder og akkorder. Tilføj tekst efter behov – og du har et færdigt resultat.
Sibelius First er den korteste vej fra musik til noder.
Og så er det billigt: Kun 885 kr.

Forskellige instrumenter
Konstruér stemmer, der automatisk synkroniserer med partituret.
Skift frem og tilbage mellem noder og guitartablatur.
Tonearten kan ændres med et enkelt klik.

Let at bruge
Intuitiv og "venlig" brugerflade.
Komponér og arrangér musik i op til 12 systemer.
Scan andre noder eller importér pdf-filer.

Realistisk afspilning
Hør dit arrangement så snart du har lavet det med de medfølgende instrumentlyde.

Udgiv musikken
Udskriv enkeltstemmer eller partiturer i professionel kvalitet – blot ved et tryk på en knap.
Brænd en CD med dit arrangement.

Nyt i Sibelius First

Det første, der møder dig, når du åbner programmet, er Quick Start-menuen.

Den er faktisk udvidet i forhold til den store version af Sibelius, så du også kan vælge mellem 40 skabeloner inden for diverse stilarter: Rock, Blues, Latin m.m.

Brugerinterfacet er opdateret, så Sibelius First nu også har det grafiske, intuitive ”Ribbon” foroven, hvor funktionerne er ordnet fra venstre mod højre svarende til, hvor langt du er nået i nodskrivnings-processen.

Mixeren er også ny og har omsider fået lodrette fadere, som en mixer bør have. Den kan foldes ud i flere etaper, så du kun ser de funktioner, du har brug for.

Lyde: Der er kommet mange flere instrumentprofiler, og lydbiblioteket er også blevet tilsvarende større, der er mange flere symboler og linjer, og redigeringen er blevet meget lettere takket være et udvalg af filtreringsmuligheder.

Kommunikation med andre: Et område, der er blevet væsentligt forbedret, er kommunikationen med omverdenen. Du kan nu eksportere dine noder som Scorch-filer og i det nye Avid Scorch-format til iPad, som video til at lægge op på YouTube eller Facebook, og du kan også sende en email direkte fra Sibelius First. Der kan eksporteres og importeres i MusicMXL-format. Og du kan gemme som PDF-fil.

Sibelius First eller den fulde version?

Hvis du arbejder professionelt med musik, dvs. underviser, dirigerer, instruerer, komponerer eller arrangerer, har du brug for de ekstra funktioner i Sibelius. Det samme er tilfældet, hvis du studerer musik på en videregående uddannelse.

Hvis du derimod er elev i folkeskole, gymnasium eller på en musikskole, hvis du arrangerer til et lille kor, fritidsorkester el. lign., så kan du sikker´t nøjes med Sibelius First.

Se forskellene mellem Sibelius First og det "store" Sibelius
Hent en 30-dages demo af Sibelius First: http://connect.avid.com/SibeliusFirst-Trial.html

Systemkrav

Sibelius First 8 kan bruges med Windows 7 SP1 eller nyere i 64-bit og Mac OS 10.9 og nyere.Tilbage til Indigo 2's produkter