SOS – Spørgsmål Og Svar – (FAQ)

Hvis nedenstående ikke besvarer dit spørgsmål, så kontakt os på em@indigo2.dk

iPad / iPhone versionen

EarMaster Pro til enkeltpersoner leveres kun til Windows og Macintosh operativsystem.
iPad-/iPhone-versionen fås kun i forbindelse med Cloud-licenser.

Der er ingen lyd

Gå til menuen Indstillinger > MIDI enheder. Her kan du vælge mellem forskellige Midi ud enheder. Vælg én fra listen, og tryk på [Spil-knappen]. Hvis dette ikke frembringer nogen lyd, så vælg en anden enhed fra listen til du finder én, som virker. Bedst er FluidR3 GM.

MIDI IND fungerer ikke

Gå til menuen Indstillinger > MIDI enheder. Her kan du vælge en MIDI ind driver. Hvis du ikke har noget MIDI-udstyr tilsluttet, vil der ikke kunne vælges noget.

Kan børn anvende EarMaster?

Øvelserne i Interval sammenligning og Rytme imitation kan anvendes uden at man kan læse og uden at man kan læse noder. Når du bruger Rytme imitation, anbefaler vi at du fjerne fluebenet ud for "klap rytme med metronom" i menuen "Øvelsesindstillinger", da det kan være svært for et barn at følge en metronom samtidig med at det starter på det rette tidspunkt.
Resten af øvelsesområderne i EarMaster forudsætter at du enten kan læse noder eller bogstaver, men med hjælp fra en voksen, kan alle øvelserne bruges til at lære et barn rytme noder og til at udvikle dets musikalske øre.

Lyden er forsinket

Dette gælder kun for EarMaster under Windows. Der må ikke være problemer med forsinkelse i lyden på Mac. Hvis du vælger enheden "FluidR3 GM EarMaster", så vil der kun være en minimal forsinkelse, og lydene er oven i købet rigtig gode. Vælg den under menuen Indstillinger > MIDI-enheder...

Hent ældre versioner af EarMaster

Her er ældre versioner af EarMaster: www.earmaster.com/downloads/previous-versions.html