EarMaster Pro 6.2

7. juli 2015: Version 6.2 er en gratis opdatering fra EarMaster version 6.

Denne store opdatering inkluderer et bedre brugerinterface, nye kurser i Melodisk Bladsang og hørelæreøvelser som tager udgangspunkt i arven fra Jazz og Blues musik.
Dertil kommer flere hundrede forbedringer af EarMaster hørelæreprogram, oven i den overflod af muligheder, der allerede findes i programmet.

Se en kort video om EarMaster 6.2 her: www.youtube.com/watch?v=VX55B6qbrq8

Nyt Jazz-kursus udforsker rødderne for Jazz og Blues

Det nye EarMaster Jazz-kursus rummer flere hundrede øvelser i melodisk bladsang, melodi-imitation og melodi-diktat.

Lektionerne dækker emner som fx "Blues skalaer og Blues sange", "Amerikanske Swing Hits fra 20'erne", Blues og Ballader i mol", "Variete-sange og -rytmer", "Irske ballader og folkemusik", "Fun with Irving Berlin" og en masse klassikere som fx "After You've Gone", "St. James Infirmary", "Mandy", "The Sheik of Arabia", "At the Devil's Ball", "Missouri Waltz" og mange flere.

Flere hundrede forbedringer under motorhjelmen

EarMaster Pro 6 er en radikal nyskabelse til alle musikere og sangere, uanset om de er nybegyndere eller garvede musikere.
Der er kommet over 2000 nye lektioner til, som fordeler sig over 2 komplette kurser: Et standardkursus (alle stilarter) og et Jazz-kursus (med swing og jazz akkorder).

Programmets aktiviteter opøver din evne til at bruge øret til at identificere, transskribere, læse fra bladet og spille intervaller, akkorder, skalaer, rytmer og melodier.
De fleste af de nye funktioner og forbedringer i EarMaster Pro 6 har deres oprindelse i de mange ønsker, programmørerne har fået fra brugere i hele verden over de sidste mange år – lige fra musikskoleelever over professionelle tour-musikere og undervisere til førende musikskoler som Berklee College of Music, hvor EarMaster stilles til rådighed for alle tilknyttede.

EarMaster Pro 6 er har også gennemgået en uhyre stor renovering "under kølerhjelmen". Der er kommet en ny playback motor til, som bruger SoundFonte uden forsinkelse (latency) til rytme-øvelserne, og en ny real-time pitch detekteringsalgoritme leveret af Mu Technologies. Alle forbedringerne i denne nye version er sat i vandet med det ene formål: At øge produktivitet og effektivitet.

Kompatibilitet: EarMaster Pro 6 kører på Windows 8/7/Vista/XP og Mac OS X 10.5+