EarMaster Quickstart Guide

Installation

  1. Åbn din webbrowser og skriv en af disse to adresser ind i adresselinjen (eller klik bare på et af de to links):
    Windows: www.earmaster.com/download/EarMaster7setup.exe
    Macintosh: www.earmaster.com/download/EarMaster7.pkg

  2. Download EarMaster Pro 7 til dit operativsystem (Windows eller macOS).

  3. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på den for at starte installationen.

  4. Når softwaren er installeret, kan du slette installationsfilen og starte EarMaster fra listen over programmer (Windows) eller Launchpad (Mac).

Flere profiler på samme computer
EarMaster kan holde styr på fremskridt og resultater for et ubegrænset antal brugere på den samme computer. For at bruge denne funktion skal hver bruger have sin egen brugerprofil på computeren.
Hvis du starter EarMaster fra en ny Windows- eller MacOS-brugerprofil, opretter du automatisk en ny EarMaster-profil. Hver gang brugeren starter EarMaster, vil hans fremskridt (niveau), indstillinger og resultater blive indlæst automatisk.

Kom i gang

Velkomstskærmen på EarMaster er udgangspunktet for dine træningssessioner. Det viser alle træningsmetoder, du har til rådighed for at strukturere dit arbejde. De tilgængelige træningsmetoder afhænger af den licens, du har købt.

Træningsmetoder kan være af forskellige art

Kurser: Samling af progressive lektioner lavet af musiklærere til EarMaster. Bare følg vejledningen og bliv en bedre musiker!

Workshops: En samling af aktiviteter, der gør det muligt for dig at udvikle specifikke områder af dine musikalske evner. Hvert værksted indeholder et sæt af progressivt fremadskridende lektioner. For at ændre den aktuelle lektion skal du klikke på navnet på lektionen nederst på skærmen.

Tilpasset træning: Denne træningsmetode gør det muligt at konfigurere dine egne øvelser. Du kan ændre indstillingerne i disse brugerdefinerede øvelser, så de passer til dine egne behov.

Generelle indstillinger
Du kan konfigurere de generelle muligheder for EarMaster ved at klikke på ikonet formet som et "tandhjul" nederst til venstre på startskærmen. Generelle indstillinger anvendes i hele programmet: toneomfang af vokal, instrumentlyde, notationsstil, lydenheder mv.

Øvelse indstillinger
Mens "Generelle indstillinger" gælder for hele programmet, anvendes øvelsesindstillinger kun i den aktuelle øvelsestype. Øvelsesindstillingerne kan åbnes ved at klikke på menu-ikonet (3 vandrette linjer) øverst til højre på skærmen.

Resultater
Du kan få adgang til dine resultater og statistikker fra startskærmen ved at klikke på ikonet formet som et "søjlediagram" nederst til venstre. EarMaster statistikker er meget omfattende og kan filtreres på forskellig vis for at vise dig de data, du har brug for.

Kontekstuel hjælp
Hvis du er i tvivl om noget, mens du bruger EarMaster, kan du klikke på ikonet formet som et spørgsmålstegn, eller du kan bare trykke på funktionstasten F1.
Det vil vise hotspots, der giver dig oplysninger om elementerne på den aktuelle skærm.
Et hotspot vises med en cirkel.

EarMaster Cloud
Det lille ikon, der ligner en sky, øverst til venstre på velkomstskærmen er til EarMaster Cloud-brugere. EarMaster Cloud er en abonnementstjeneste, der gør det muligt at synkronisere EarMaster-data med Cloud (tildelinger, resultater, indstillinger osv.).
For mere information om EarMaster Cloud, besøg www.earmaster.com/cloud eller Indigo 2's danske side www.indigo2.dk/earmaster/academic.htm

Én sidste ord...
EarMaster blev udviklet af et hold af lidenskabelige musikere i Danmark, og det er blevet et livsmål for os alle at gøre til det bedst mulige værktøj til musikundervisning.
Vi håber oprigtigt, at du vil kunne lide EarMaster, og at det vil hjælpe dig med at blive en endnu bedre musiker! Hvis du vil dele feedback med os eller bare sige hej, så tøv ikke med at droppe os en linje – vi er lutter øren: info@earmaster.com