Helhjertet anbefaling af EarMaster hørelære.

Andrew Gilbert fra Keyboard Player Magazine anmelder EarMaster Skole hørelæreprogram i martsudgaven af bladet.
Han gennemgår programmet i detaljer og starter anmeldelsen med at påpege hvor vigtigt, det er for musikere at træne deres gehør. Gilbert slutter sin anmeldelse med en ubetinget anbefaling og udtrykker stor begejstring for indholdet af pakken. Han skriver:

"Jeg havde stor glæde af at afprøve earmaster 5. Programmet gør stort set det samme, som en musiklærer gør (eller burde gøre!), og selv om min mening er, at ingen software nogensinde kan erstatte en rigtig lærer, så er det en meget brugbar udvidelse af den traditionelle undervisningsform, og hvis du studerer på egen hånd, så er det en million procent bedre end slet ingen hørelære. Når du begynder at bruge EarMaster, vil du snart sande, at øvelserne alle er virkelig gennemtænkte – af musiklærere, uden tvivl!"

"Kort sagt: Jeg var meget imponeret af indholdet, øvelsernes udformning og i det hele taget af følelsen af kvaliteten under brugen af programmet. Om man bruger det hjemme eller i skolesammenhæng, så er det enkelt at bruge og det fungerer bare. Jeg giver det min helhjertede anbefaling i begge situationer og jeg vil helt sikkert vise det til mine kolleger på diverse skoler.
(Keyboard Player er det ældste keyboard magasin på det engelske marked med månedlige udgivelser siden 1979. Det henvender sig til entusiastiske amatører og halv-professionelle musikere)

EarMaster i Guitar World Acoustic

Guitarist, komponist, jornalist og forfatter, Emile Menasché, anmelder EarMaster Pro i marts-udgaven af Guitar World Acoustic.

Han fremhæver, at...: ”EarMaster gør det let at udvikle evner, som gør dig til en bedre udøvende musiker, komponist og all-round maestro."

I følge Menasché, er EarMaster... ”let at anvende, behageligt at se på og effektivt. Det er et alsidigt værktøj, som alle musikere vil have udbytte af at bruge.”, ...og han bedømmer programmet som ”meget anbefalelsesværdigt (highly recommended)”.