Garritan instrumenter

Garritan er en af verdens førende udbydere af virtuelle softwareinstrumenter af høj kvalitet. Garritan er på forkant med musikteknologi, med fokus på de menneskelige elementer af musik og ægte præstation.

Garritan-lyde er meget brugt i tv, film, spillyd og på verdens største koncertscener. Oplev det majestætiske ved et pibeorgel, spændingen fra et marcherende band eller dramaet i et fuldt symfoniorkester.

Vi er selvfølgelig billigere med Garritan end både Thomann og producenten selv.
 Leveres som plug-in (VST, RTAS og AU) og som stand-alone.

Garritan Abbey Road Studios CFX Concert Grand – 1.650 kr.

Vi placerede det ærefrygtindgydende Yamaha CFX Concert Grand Piano i Abbey Road Studio One, hvor prisvindende ingeniører brugte verdens bedste mikrofoner og udstyr til at skabe et fantastisk virtuelt instrumentbibliotek.

Hver facet af dette projekt afspejler den perfektion, som kun de mest passionerede kan producere: instrumentet, rummet, ingeniørerne og mikrofonerne.Oplev passionen afspejlet i alle detaljer.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan Classic Pipe Organs – 800 kr.

Mozart sagde: "For mine øjne og ører vil orglet altid være instrumenternes konge."

Garritan Classic Pipe Organs bringer pibeorglets kraft og majestæt ind i dit studie, kirke, øvelokale eller hjem. Samlingen spænder over 400 års orgelbyggeri med instrumenter fra barok, klassisk, renæssance, romantisk og moderne tidsalder. Du kan kombinere forskellige orgler og skabe nye instrumenter og bruge convolution-samplet rumklang til at placere orglet i en katedral, koncertsal eller et andet rum med spektakulære resultater til følge.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan Harps – 800 kr.

Garritan Harps er en innovativ ny samling af virtuelle harper. Dette lydbibliotek er det næste skridt i den revolution, som GigaHarp startede for over et dusin år siden. Garritan Harps tager den virtuelle harpe eksponentielt videre. Ud over rene, uberørte optagelser af hver tone og et komplet udvalg af harpeartikulationer, giver nye teknologier dig avanceret glissando-emulering, samplede akustiske rum og meget mere.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan Concert & Marching Band 2 – 1.150 kr.

Oplev energien og klangen.

Garritan Concert & Marching Band puster liv i alt fra piccoloer til sousafoner og tilbyder det bredeste udvalg af koncert- og march-percussionsmuligheder.
Dette lydbibliotek blev skabt specielt til at fange energien og klangen i disse ensembler. Ideel til undervisere, der underviser band, bandelever eller musikere, der ønsker at tilføje bandinstrumentlyde til deres numre.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan Instant Orchestra – 1.300 kr.

Orkestrering har aldrig været så let!

Garritan Instant Orchestra er et revolutionerende lydbibliotek, der genopfinder den måde, orkestermusik skabes på ved at forenkle og strømline processen.
Det er designet til at skabe komplette filmiske orkestreringer fra blot nogle få linjer musik.
Med færdigpakkede kombinationer og mash-ups, stemningsbaserede forudindstillinger og orkestereffekter kan du fremkalde enhver følelse – med det samme. Det giver en styrkende oplevelse, hvor næsten enhver musiker kan lyde som en Hollywood-komponist.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan Jazz & Big Band 3 – 1.100 kr.

Det prisvindende Garritan Jazz & Big Band-bibliotek er et virtuellet instrumentbibliotek, der virkelig fanger de karakteristiske jazzlyde, rækkevidder og teknikker fra autentiske jazz- og bigbandgrupper. Udtryk dig selv med denne unikke samling af trompeter, tromboner, saxofoner, keyboards, basser og rytmesektioner.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan Personal Orchestra 5 – 1.100 kr.

Forestil dig at have et symfoniorkester lige ved hånden.

Garritan Personal Orchestra giver dig et komplet orkester – strygere, messingblæsere, træblæsere, percussion, keyboards og mere.
Version 5 er en stor ny opdatering, nu med mere end 500 instrumenter at vælge imellem. Der er også inkluderet en bred vifte af instrumentspecifikke artikulationer og teknikker, præstationsrum og rumklang og instrumentkropsresonanser - konstrueret til at give utrolig realisme og autenticitet til din musik.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan World Instruments – 1.100 kr.

Rejs verden rundt med Garritan-lyde

World Instruments er et unikt, omfattende lydbibliotek med mere end 350 virtuelle softwareinstrumenter fra hele verden. Fra traditionelle kinesiske orkestre til Gamelan-ensembler, fra Taiko-grupper til Bollywood-bands, giver Garritan World Instruments dig redskaberne til at tilføje eksotiske lyde til din musik.
Lyt til det på SoundCloud.

Garritan Anthology – 3.250 kr.

Alle ovenstående lydbiblioteker – undtagen Abbey Road Studios CFX Concert Grand Piano – i én pakke.