Ris & Ros til Band-in-a-Box

 Alt virker perfekt - FED opgradering af BiaB 2024! Igen - Tusind tak for din hjælp. Jeg er allerede i gang med at lave lækker musik! SN

Imponerende. Jeg fik den mest fantastiske service med at få mit Band in a Box i gang igen. JM

Tusind tak! You saved my day! BL

Tak for tilsendte og for altid super service og vejledning. SM

Tak for din gode service (fejlrettet version og meddelelse om levering), det er ansvarligt samarbejde 😊👍 HPH

Tak for din måde at være på. Det er sjældent nu om dage at få sådan en service. JH

Mange tak for din installationsvejledning og din super service og hjælp du altid yder.
Må sige at BiaB er et superprogram og de video tutorials er super nyttige, fyldt med gode tips og superpædagogisk lavede. SEW

Lige en hilsen fra en begejstret bruger af Band-in-a-box. Jeg bliver mere og mere overrasket over, hvordan man egentlig har kunnet lave sådan et program (specielt med RealTracks)..for uanset hvordan man laver akkord-sammensætning mm, så lyder det bare super godt. Søgte i RealTracks på nummeret ’Hallelujah’ og vupti..straks en RealTrack der passede perfekt… 1 time, så var ’arrangementet’ færdigt…sejt. EC
www.youtube.com/watch?v=QmYPEBWMKlY

Tak for din vejledning både mht. dvd'er, og fordi du afsatte tid til at kigge på min pc. Ekstra udgifter betaler jeg selvfølgelig - er bare glad for en fantastisk service. JH

Vil bare fortælle at nu er Biab oppe at køre og det er SUPER FEDT at øve til. HHK

Er superglad for min 2015 version til mac. JE

Jeg er virkelig så glad for Band-in-a-Box. Årets skolekomedie/musical fik et helt eventyrligt lift rent musikmæssigt og flere musiklærere kom og spurgte mig om "værktøjet", som de mente var helt imponerende. Dejligt. SM

Det er jo helt vildt, så fedt band in a box er :-) Nu har jeg ledt efter en at lave musik sammen med i 25 år uden held, og nu har jeg fundet hende, hun hedder Band-in-a-Box, ja – jeg er forelsket (håber ikke min kone læser dette :-) R.S.

Jeg er simpelthen så glad for det program.

Megen ros til BIAB, den har ændret min musik livsstil 180 grader og det er super. Glæder mig allerede til at komme videre, på forhånd tak for hjælpen.

Det lader til at Biab bliver et mere og mere komplet stykke musikproduktions software, hvis der bliver tilføjet nogle flere audiospor, behøver man snart ikke flere programmer. Det er et virkelig genialt produkt!

Tak for dine råd og din vejledning for nogle måneder siden, angående bedre lyd til mit BIAB m.m. ..... Jeg har aldrig nogen sinde hørt noget mere – undskyld udtrykket – fedt og lækkert lydmæssigt. ..... Faktisk tror jeg ikke ret mange er klar over mulighederne i BIAB, de tror det mere er i legetøjsafdelingen. Men du skulle en dag høre det ...... HOLD DA KÆFT en lyd... Du må love at så snart der er nyt i BIAB så hører jeg noget. Endnu en gang tak for din assistance og professionelle hjælp, det er rart der er nogle få gode mennesker derude i verden der gider hjælpe os amatører.
Gud hvor kan jeg finde mange mange andre lækre ting (i manualen, red.), det er helt vildt hvad BIAB reelt kan.

Der blev jeg godt nok lidt imponeret. Jeg har tilbragt HELE aftenen med at lege med det utrolige program, som Biab har udviklet sig til.

Jeg er meget glad for min nye BIAB – Tak skal du have.
PPS: Du er nu god at handle med – og få gode råd af!

Jeg lovede at give dig besked angående lyden på band in the box, det er helt fantastisk som det hjalp. Tak!

I øvrigt er jeg nu begyndt at udforske BIAB noget mere, også det at kører med flydende overgange med forskellige fills+trommer er en meget meget UDSÆDVANLIG fed feature jeg har øvet i mandags med min musik-kammerat i et 12 nummers sæt. Det lyder så super fedt så du drømmer ikke om det. Problemet var at det lå gemt langt langt nede i hirakieret, nemlig i prefærencer og under indt/et eller andet andet uforståeligt. Men meget meget fedt...

Jeg må virkelig indrømme at jeg er overrasket. Jeg kan ikke se at mine tidligere programmer kan noget som PowerTrack ikke kan – det skulle da lige være at læse -.wrk .mct .mus osv. Det kan faktisk meget mere end det jeg har. Jeg har fået waw-to-midi sequensseren til at virke, så foreløbig en tilfreds kunde. Iøvrigt synes jeg at Biab og PT bliver bedre og bedre jo mere man lærer dem at kende.

Vi har netop indkøbt "Band in a Box" og jeg er yderst tilfreds med programmet.

PG´s svar er meget fyldestgørende. Imponerende hurtigt svar må man sige! Tak for tipset!

I øvrigt er jeg for hver dag mere og mere begejstret for alt det jeg lærer i BIAB – hold da kæft det lyder godt – jeg ved nu at Cubase ikke kan måle sig med BIAB – at andre betragter Cubase som det eneste rigtige forstår jeg ikke det skyldes bestemt uvidenhed. Men naturligvis er der nogle områder som studiefolk sikkert kan finde, men vi andre dødelige mangler INTET i BIAB.

Jeg vil gerne bestille Band in a Box, det virker intet mindre end genialt, så derfor må jeg simpelthen have det.

BIAB er et lille mirakel for en som gerne vil øve sig til noget lidt federe end en metronom, og det er lige så let at bruge som at klø sig selv i nakken.

Det var utroligt flot. Du kan godt regne med mig til en ny update hvert år til jul. Så det er noteret her og vil blive husket.

Band in a Box skal du ha´ tak for – har kigget på den – det rykker.

Band-in-a-Box giver mig dagligt mere og mere indsigt i det at lave musik, der er til at holde ud at høre på.

Nu har jeg haft BB/12 i et stykke tid, og det er jo ganske fænomenalt. Det er li'som det lyder bedre og bedre som tiden går. Jeg er sikker på at den kan ti gange mer' end jeg tror den kan.

Jeg har haft musik som hobby i mange år (har også spillet professionel i 4 år i mine unge dage). Jeg er 66 år og det med computer, det er kun et par år siden jeg begyndte at interessere mig for det. Men jeg har fået installeret Band in A box version 12 +VSC3.Det et en fantastisk lyd der kommer ud det, det imponerer mig meget. Jeg er virkelig glad for, at jeg kom på sporet af de to programmer.

Jeg har været glad for kombinationen Band-in-a-box til Powertracks. Jeg har lavet mange blæserarrangementer, som jeg via klipboard har smidt over i Powertracks. Du må gerne sende mig opdateringen.

Nu har jeg så systemet Band-in-a-Box kørende til min tilfredshed – på dansk over hele linien – hvorved arbejdet med at lære brugen af det lettes i betydelig grad. Jeg synes, du driver din virksomhed på fremragende vis og siger dig hermed tak for omhyggelig hjælp i forbindelse med anskaffelsen.

For anden gang i træk har jeg plumpet i dit vildledende tilbud om at downloade Band in a Box version 2004 – kort tid efter at man har hentet den hjem og glæder sig til at prøve om denne version er bedre end den gamle fra cirka 10 år tilbage, så får man meldingen --- Denne version er udgået o.s.v. -------Helt ærligt sig mig engang? er det så svært at opdatere til en gældende version? --- Jeg syntes virkelig at det er MEGET FOR DÅRLIGT at klaveret spiller så elendigt i dit firma !!! En anden ting ER at, den smule jeg nåede at høre, lød ikke et dug bedre end den gamle version som jeg har liggende – Lydene er simpelthen forældede og så dårlige at man tror at det er løgn, der må da for pokker også foregå en produktudvikling med lydkvaliteten, så at de lyder rene og klare og ikke sådan noget uldent makværk som hører fortiden til! Med venlig hilsen fra en skuffet – (gl. kunde)
Vores svar til ovenstående: Når du henter demo'en af Band-in-a-Box, skal du lægge mærke til udløbsdatoen. Du kan have været uheldig at hente programmet lige før, det er udløbet.
I øvrigt er det ikke mit firma, som spiller dårligt, jeg henviser blot til producenten i Canada, og hvad de vælger at lægge ud af demo'er, det har jeg absolut ingen indflydelse på.
Mht. kvaliteten af lydene/instrumenterne, så er der en meget god grund til at den nye version ikke lyder meget bedre end din 10 år gamle version, nemlig den, at Band-in-a-Box er helt afhængig af de midi-lyde, som du nu engang har installeret på din PC. I dit tilfælde er det sikkert 10 år gamle lyde, og de lyder nu engang, som den slags gør – ikke særligt godt. Men det er altså ikke Band-in-a-Box' problem, men dit eget.
I øvrigt følger der en gratis software synth (Roland VSC3) med i alle Band-in-a-Box pakker lige for tiden, og den lyder sikkert meget bedre end det, du refererer til.

P.S. Band-in-a-Box  2004 er simpelthen fantastisk. Glad jazzguitarist fra Vangede.

Mange tak for den tilsendte pakke med Band in a Box. Den var virkelig værd at vente på. Installationen tog 15 sek. og mine gamle filer (som stammede fra ver. 4, og som var lavet i 1998) åbnede programmet så let som ingenting. Jeg glæder mig virkelig til at arbejde med dette geniale program igen.

Jeg hentede en prøveversion og blev meget begejstret for Band-in-a-Box, som jo indeholder alt hvad man har brug for.

Jeg vil gerne bestille den lille opdatering til BiaB 2005 – så jeg endnu engang kan lade mig overraske af et formidabelt program.

Tak for Biab. Tak for god service, alle enheder er installeret og fungerer perfekt.

I får meget ros på musiklærernes konference i skolekom :-)

Endelig lykkes jeg å få teksten på programmet  til dansk. Takk for god assistanse!