Sibelius Artist (hed tidligere Sibelius First og Sibelius)

Til elever i gymnasium og musikskole eller hvis du arrangerer til et lille kor eller et fritidsorkester, så er Sibelius Artist det oplagte valg.

Opdag din indre sangskriver og del resultatet med verden

Hvis du er mere fortrolig med at spille på dit instrument end med at skrive noder, så er Sibelius Artist node-programmet, du har ventet på.

Sibelius Artist er nemt at skrive, dele, publicere eller endda sælge noder med.

Sibelius Artist har en række "idiotsikre" skabeloner og funktioner, der hjælper dig med at konstruere enkeltstemmer, guitartablatur og komplette partiturer. Du behøver bare spille musikken på dit (MIDI) instrument – Sibelius forandrer toner til noder og akkorder. Tilføj tekst efter behov – og du har et færdigt resultat.

Sibelius Artist er den korteste vej fra musik til noder.
Og så er det billigt: Kun 1.195 kr.

Forskellige instrumenter
Konstruér stemmer, der automatisk synkroniserer med partituret.
Skift frem og tilbage mellem noder og guitartablatur.
Tonearten kan ændres med et enkelt klik.

Let at bruge
Intuitiv og "venlig" brugerflade.
Komponér og arrangér musik i op til 12 systemer.
Scan andre noder eller importér pdf-filer.

Realistisk afspilning
Hør dit arrangement så snart du har lavet det med de medfølgende instrumentlyde.

Udgiv musikken
Udskriv enkeltstemmer eller partiturer i professionel kvalitet – blot ved et tryk på en knap.
Brænd en CD med dit arrangement.

Nyt i Sibelius Artist

Det første, der møder dig, når du åbner programmet, er Quick Start-menuen.

Den er faktisk udvidet i forhold til den store version af Sibelius (Sibelius Ultimate), så du også kan vælge mellem 40 skabeloner inden for diverse stilarter: Rock, Blues, Latin m.m.

Brugerinterfacet er opdateret, så Sibelius nu også har det grafiske, intuitive ”Ribbon” foroven, hvor funktionerne er ordnet fra venstre mod højre svarende til, hvor langt du er nået i nodskrivnings-processen.

Mixeren er også ny og har omsider fået lodrette fadere, som en mixer bør have. Den kan foldes ud i flere etaper, så du kun ser de funktioner, du har brug for.

Lyde: Der er kommet mange flere instrumentprofiler, og lydbiblioteket er også blevet tilsvarende større, der er mange flere symboler og linjer, og redigeringen er blevet meget lettere takket være et udvalg af filtreringsmuligheder.

Kommunikation med andre: Et område, der er blevet væsentligt forbedret, er kommunikationen med omverdenen. Du kan nu eksportere dine noder som Scorch-filer og i det nye Avid Scorch-format til iPad, som video til at lægge op på YouTube eller Facebook, og du kan også sende en email direkte fra Sibelius. Der kan eksporteres og importeres i MusicMXL-format. Og du kan gemme som PDF-fil.

Sibelius Artist eller Sibelius Ultimate?

Hvis du arbejder professionelt med musik, dvs. underviser, dirigerer, instruerer, komponerer eller arrangerer, har du brug for de ekstra funktioner i Sibelius Ultimate. Det samme er tilfældet, hvis du studerer musik på en videregående uddannelse.

Hvis du derimod er elev i folkeskole, gymnasium eller på en musikskole, hvis du arrangerer til et lille kor, fritidsorkester el. lign., så kan du sikkert nøjes med Sibelius Artist.

Se forskellen mellem de tre udgaver af Sibelius: sibelius-comparison-guide.pdfTilbage til Indigo 2's produkter