Sibelius nodeskrivning

Undervisere, skoler og studerende får en kæmpe rabat på Sibelius Ultimate.

Kontakt os og få dit nye nodeprogram inden for få minutter via email!

Ring til os på 60609083 og få en snak om Sibelius og de muligheder, det rummer for dig.

Sibelius er hurtigere og nemmere at betjene

Sibelius Ultimate et kvantespring og en milepæl inden for nodesoftware – med fantastiske nye muligheder og forbedringer for undervisere, studerende, komponister, arrangører og alle andre, der skriver noder.

Båndet øverst i vinduet, hvor man vælger hvilke områder, man vil arbejde med, gør det meget nemmere og hurtigere at arbejde i Sibelius.

Sibelius Ultimate er det komplette værktøj til at skrive og printe noder, afspille arrangementer og udgive musik i trykt form eller på internettet.

Sibelius er nemt at bruge, og det er nok det mest udbredte program i Danmark.
Især musikskolernes undervisere har taget Sibelius til sig.

Sibelius kan bruges af alle fra elever og lærere til professionelle komponister og arrangører, og programmet har yderligere distanceret sig fra konkurrenterne med bl.a....

Dynamic Parts, som automatisk opdaterer enkeltstemmerne og deres individuelle layout, når der ændres i det samlede partitur.

Worksheet Creator – vælg mellem over 1700 færdige skabeloner, layouts, øvelser og sange m.m. eller gem dine oftest benyttede skabeloner som dine egne Worksheets.

Video – du kan komponere filmmusik eller lægge din egen musik til ferievideoen eller prøve filmkomponistens metiér på en af de medfølgende filmklip.
 

Panorama er en ny og mere intuitiv måde at vise musikken på. Foruden den traditionelle måde, hvor du ser musikken på skærmen, som om den allerede var trykt, kan du nu også vælge en enkelt ”uendelig” rulle, som er nemmere at overskue og navigere rundt i – et ægte Panorama.
  

Ideas Hub fanger dine ideer i flugten: Små stumper musik fra dine arrangementer kan gemmes og organiseres her til senere brug.

I forvejen er der over 2.000, så med Sibelius løber du aldrig tør for inspiration.

Ingen tidkrævende grafisk efterbehandling

Magnetisk Layout designer dit nodebillede – helt automatisk. I takt med at du skriver noderne, får hvert element præcis den nødvendige plads, så sammenstød undgås og det grafiske billede bliver optimalt.

Hold styr på ændringer og versioner
Kun i Sibelius: Rettelser og ændringer er ikke altid til det bedre.

Versions holder styr på de forskellige versioner, så du kan gå tilbage og se hvilke ændringer, der er lavet. På den måde bliver det også meget lettere at samarbejde om et projekt.

Du kan også tilføje "selvklæbende" Comments – noter til dig selv og andre.

Nye, bedre lyde – på ingen tid

Afspilning med højkvalitets lyde helt uden dikkedarer – bare tryk på din mellemrumstast, og straks hører du dit arrangement med fede, samplede lyde, takket være teknologi fra Digidesign's AIR- (Advanced Instrument research-) gruppe.

Becifringer og guitartablaturer
Nu er det endnu hurtigere og nemmere at lave becifringer og guitartablaturer direkte fra dit computertastatur, dit MIDI keyboard eller din MIDI guitar. Og der er kommet nye funktioner til, fx guitar-skaladiagrammer.

Flot, profesisonelt nodebillede

Med Sibelius kan du producere nodesider, der er veritable kunstværker.
Buer kan placeres og kontrolleres ned i mindste detalje og nodehalse, bjælker, arppeggio-linjer m.m. kan tilføjes på et øjeblik.
Sibelius indsætter endda løse fortegn automatisk, så dine arrangementer er letlæselige og "klar til brug" – hver eneste gang.

Blinde og svagtseende

Fra og med Sibelius 2019.1 kan JAWS bruges af blinde til at styre Sibelius.
Her er link til artikel, der omtaler det:
www.avid.com/press-room-archive/2019/12/avid-and-berklee-team-up-for-accessibility

Tilbage til Indigo 2's produkter