Sibelius nodeskrivning

Undervisere, skoler og studerende får en kæmpe rabat på Sibelius Ultimate.

Kontakt os og få dit nye nodeprogram inden for få minutter via email!
Klik og se alle priser.

Ring til os på 60609083 og få en snak om Sibelius og de muligheder, det rummer for dig.

Sibelius 8

 

Version 2019 er hurtigere og nemmere at betjene

Sibelius 6 var et kvantespring og en milepæl inden for nodesoftware – med fantastiske nye muligheder og forbedringer for undervisere, studerende, komponister, arrangører og alle andre, der skriver noder.

Den nye 2019'er er endnu bedre og meget hurtigere at arbejde med pga. det nye bånd øverst i vinduet, hvor man vælger hvilke områder, man vil arbejde med.

Sibelius Ultimate er det komplette værktøj til at skrive og printe noder, afspille arrangementer og udgive musik i trykt form eller på internettet.

Sibelius er nemt at bruge, og det er nok det mest udbredte program i Danmark.
Især musikskolernes undervisere har taget Sibelius til sig.

Sibelius kan bruges af alle fra elever og lærere til professionelle komponister og arrangører, og programmet har yderligere distanceret sig fra konkurrenterne med bl.a....

Dynamic Parts, som automatisk opdaterer enkeltstemmerne og deres individuelle layout, når der ændres i det samlede partitur.

Worksheet Creator – vælg mellem over 1700 færdige skabeloner, layouts, øvelser og sange m.m. eller gem dine oftest benyttede skabeloner som dine egne Worksheets.

Video – du kan komponere filmmusik eller lægge din egen musik til ferievideoen eller prøve filmkomponistens metiér på en af de medfølgende filmklip.
 

Panorama
Panorama er en ny og mere intuitiv måde at vise musikken på. Foruden den traditionelle måde, hvor du ser musikken på skærmen, som om den allerede var trykt, kan du nu også vælge en enkelt ”uendelig” rulle, som er nemmere at overskue og navigere rundt i – et ægte Panorama.
  

Ideas Hub
Her kan du fange dine ideer i flugten: Små stumper musik fra dine arrangementer kan gemmes og organiseres her til senere brug.

I forvejen er der over 2.000, så med Sibelius løber du aldrig tør for inspiration.

Ingen tidkrævende grafisk efterbehandling

Magnetisk Layout
designer dit nodebillede – helt automatisk. I takt med at du skriver noderne, får hvert element præcis den nødvendige plads, så sammenstød undgås og det grafiske billede bliver optimalt.

Hold styr på ændringer og versioner
Kun i Sibelius: Rettelser og ændringer er ikke altid til det bedre.

Versions holder styr på de forskellige versioner, så du kan gå tilbage og se tidligere udgaver og hvilke ændringer, der er lavet siden. På den måde bliver det også meget lettere at samarbejde om et projekt.

Du kan også tilføje "selvklæbende" Comments – noter til dig selv og andre. Se video

Dirigér dine egne arrangementer

- Det er bedre end luftguitar: Med Live Tempo kan du dirigere dit arrangement og få en nuanceret og musikalsk gengivelse. Brug dit tastatur, et MIDI keyboard eller en fodkontakt, og Sibelius følger dit mindste vink.
Klik og se video

Nye, bedre lyde – på ingen tid

Nu har du adgang til højkvalitets lyde helt uden dikkedarer – bare tryk på din mellemrumstast, og straks hører du dit arrangement med fede, samplede lyde, takket være teknologi fra Digidesign's AIR- (Advanced Instrument research-) gruppe.

becifringer og guitartablaturer
Nu er det endnu hurtigere og nemmere at lave becifringer og guitartablaturer direkte fra dit computertastatur, dit MIDI keyboard eller din MIDI guitar. Og der er kommet nye funktioner til, fx guitar-skaladiagrammer.
Se video »

Markedets flotteste og mest professonelle nodebillede

Med Sibelius kan du producere nodesider, der er veritable kunstværker.
Buer kan placeres og kontrolleres ned i mindste detalje og nodehalse, bjælker, arppeggiolinjer m.m. kan tilføjes på et øjeblik.
Sibelius indsætter endda løse fortegn automatisk, så dine arrangementer er letlæselige og "klar til brug" – hver eneste gang.

Tilbage til Indigo 2's produkter