Shift – er det den, der står Ctrl på?

Kære kunder, I må ikke tro, at vi bliver sure, når I stiller alle jeres herlige, skøre spørgsmål. Det gør vi ikke! Tværtimod – det sætter kulør på arbejdsdagen, så bli' ved!

Tak til B.T. som inspirerede os til at starte denne klumme ved at stille det helt eventyrligt fine spørgsmål: "Shift – er det den, der står Ctrl på?"

Mit program siger: "Press any key" – hvor sidder den tast?

Support-problemer – se videoen, og du har et idé om hvorfor, jeg er ved at blive for tidlig gråhåret!