PriMus – det danske nodeprogram – er det indlysende valg, hvis det skal være simpelt og hurtigt, men uden at give køb på funktionsomfang.

 
PriMus er forrygende let at bruge, men har avanceret noderedigering, som ellers kun ses i de dyreste programmer.

Priserne starter ved kun 895 kr.

Ring til os på 60609083 og få en snak om PriMus og de muligheder, det rummer for dig.

Inklusive 374 siders dansk manual

PriMus er et revolutionerende nodeskrivningsprogram: simpelt, nyskabende, slankt – men heftigt, utroligt alsidigt, lynende hurtigt, arbejder sammen med de fleste, ganske simpelt genialt!

Og så er det på dansk – til både Windows og Macintosh

Vil du vide, hvad PriMus-brugerne mener om programmet, så klik og læs her.

Private brugere er begejstrede for vores uovertrufne support, hvis de trods alt løber ind i et problem.

Undervisningsinstitutioner er begejstrede over funktionsomfanget af PriMus, men især over prisstrukturen, som gør det muligt at lade alle studerende installere PriMus hjemme – semester efter semester for en meget lav éngangsudgift.

Det vil sikkert gå dig som de fleste. Efter nogle få klik rundt i PriMus overvældes man af total forbløffelse – Tænk, at det kan gøres så simpelt!
Efter få sekunder har man forstået betjeningen af programmet og kan kaste sig ud i »nodeskrivning deLuxe« – og det gælder for alle: begynder eller prof, barn eller voksen, nørd eller pragmatiker.
Det bør ikke være nødvendigt at bruge mere end en halv time på at lære programmets hovedfunktioner at kende. Og dermed klarer du 90% af alle nodeskrivningsopgaver. På en eftermiddag behersker du PriMus.

Hvor andre programmer kører en overbudspolitik på menuer, toolbars, værktøjspaletter og dialogbokse, der frister PriMus med ro og oversigt. Du kan arbejde naturligt – nemlig med blikket på nodepapiret og med musen som din blyant.
Den intelligente mus tilføjer, sletter, forskubber og ændrer alle musiske symboler.
Selv om musen har en mængde funktioner, arbejder man flydende og intuitivt med den. Tastekombinationer sammen med højre muse-klik giver direkte adgang til de relevante funktioner.

Talrige automatikfunktioner overtager fuldstændig standardopgaver som transponering, tilordning af sangtekster, akkordberegning, optegning af bindebuer osv. Lange symboler bliver således delt intelligent ved linieskift. Formateringen af stykket udføres automatisk i baggrunden, men kan med få museklik tilpasses til egne standard setups.

Mange muligheder...

PriMus spiller partituret, så det lyder, som en musiker ville forvente det. Triller, glissando, dynamik, gentagelser, temposkift, swing-feeling – alt det spiller PriMus med masser af liv. Live-mixeren giver dig fuld kontrol over playback. Piano'et på skærmen viser anslaget, og en cursor viser, hvor du er i stykket.
Indbygget sequencer til afspilning og optagelse fra fx MIDI-keyboard i real-time eller step-time.

Mange specialfunktioner understøtter den pædagogiske side af PriMus.
Det fleksible koncept giver dig alle muligheder for frit at sætte nodeark op.
Tomme takter og linjer, mutede noder, skjulte noder, alle former for grafik og symboler, farvede noder og tekst i spalter.
PriMus er et helt lille DTP-program.

PriMus er let at bruge, men håndterer de mest avancerede nodefunktioner. Klik på billedet til højre for at se et større billede, eller klik her og se det som en PDF-fil.

PriMus er optimalt for lærere, elever, korledere, dirigenter, festmusikere, komponister, arrangører, kopister, forlag, musikforskere, hobbymusikere og alle, der blot elsker musik.
 

Bedst til undervisning – flere stykker i samme dokument

Blandede nodeark kan nu håndteres i ét og samme dokument. Slut med Word, tegne- og layoutprogrammer, clipboard, ingen frem og tilbage, klip eller klister. Læs mere....

Har du nogen sinde set et nodeark på fire sider som her til højre?

Det er normalt et stort og besværligt arbejde. Hver sang skal laves og gemmes som en selvstændig fil. Vers, billeder, overskrifter og anden tekst skal laves og arrangeres i et tekst- eller grafikprogram. Så skal hver sang eksporteres i et grafikformat og hentes ind i et tekstbehandlingsprogram. Det skal placeres rigtigt, størrelsesforhold ændres osv.
Og opdager du en fejl til sidst? Bare ærgerligt – så må du ind i nodeskrivningen igen, eksportere som billedfil, importere i Word osv.

Men sådan behøver det ikke være!

PriMus Publisher kan arbejde med flere musikstykker i ét dokument.
Du kan derfor arbejde på en hel sangbog i ét og samme dokument, og med de meget avancerede layoutfunktioner slipper du får at skulle eksportere nodebilleder til et tekstbehandlingsprogram, og du behøver heller ikke bruge saks og klister længere for at få sat det pænt op med tekst og evt. billeder.

Se dette 2-sidede dokument til undervisningsbrug lavet af Mads Pagsberg, Københavns Universitet. Og her: www.indigo2.dk/primus/noder/sammenspilsnoder.pdf – wauv!!!!
Eller disse fem sider lavet med PriMus – intet andet nodeprogram kan lave dette: Nyt i version 1.1

Klik her og se et eksempel på interaktivt undervisningsmateriale, som er lavet i PriMus Publisher.
Dokumentet er en 12 siders gennemgang af de vigtigste funktioner i programmet, og det viser, hvad man som underviser i gymnasiet, folkeskolen eller en musikskole har af muligheder med PriMus.

Bemærk: Ovenstående eksempler kan faktisk afspille alle noder i dokumentet i PriMus.
PDF-filer kan desværre ikke afspille noder.

Layout i PriMus

I stedet for at starte og springe mellem forskellige programmer til de forskellige opgaver, behøver du kun ét program. Og frem for at sidde og fedte rundt med en masse stumper, kan du nu opleve ægte what-you-see is-what-you-get.
PriMus Publisher kan layoute hele sangbøger med sine sofistikerede tekstfunktioner og integreret layout af grafik og billeder.
Noder og tekst kan let rettes på ethvert trin af processen, alle elementer kan placeres og tunes til dit behov ved brug af musen.

Klik her og se en imponerende video, som viser layout og redigering med PriMus Publisher!

PriMus print-funktioner afslutter processen med skalering og arrangering af siderne, så du blot kan tage dem fra printeren og folde dem for at få et lille sanghæfte.


Tilbage til Indigo 2's produkter