11. april 2021

LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 2

Der er kommet en efterfølger til "Lydstudie-Håndbogen". Den hedder simpelthen "Lydstudie-Håndbogen 2" (hvorfor ændre på noget, der var en kæmpe succes).

LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 2 er for dig, der arbejder med musik og lyd i det moderne lydstudie – professionelt eller som hobby. Den er en uundværlig håndbog for musikere og teknikere, studerende og undervisere i lydteknik.
Bogen er propfyldt med praktiske tips & tricks. Den kan læses fra start til slut eller bruges som opslagsbog til fx at få et godt råd til købet af en mikrofon, et tip om DI-optagelse af guitaren eller til brugen af MS-stereo for at gøre lyden på samplede trommer større.

Den handler bl.a. om:

(Klik på billedet og se hele indholdsfortegnelsen)

LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 2 bygger ovenpå 1'eren. Det er en håndbog, der kombinerer konkrete og praktiske råd med nyttig teori.
Skrevet af Karl Pedersen, ejer af lydstudiet Blue Apple Lyd-design.
 

Bøgerne koster 249 kr. pr. stk. + 50 kr. i fragt.
Køb begge bøger for i alt 499 kr. inkl fragt. Send mig en mail for at bestille.

Lydstudie-Håndbogen fik fremragende anmeldelser, som du kan se her: www.indigo2.dk/lydstudie


1. februar 2021

DEOO Charanga

DMpF's blad Musikskolen skriver om DEOO's samarbejde med den digitale undervisningsplatform Charange.

DEOO står for Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner.
Charanga er en gratis, digital, undervisningsplatform for musikundervisning.

Formålet er at fremme samarbejdet mellem folkeskolens musikundervisning i klasserne, musik- og kulturskolens instrumentalundervisning og de professionelle orkestres skolekoncerter.

Platformen er bygget op som en cloud-baseret web-portal, der giver underviser og elever adgang til lydfiler, nodemateriale, tutorials og et spilunivers.


28. oktober 2020

Zoom – opsætning og brug til musik

Det engelske musikermagasin Sound On Sound har lavet en detaljeret gennemgang af hvordan, du bedst sætter Zoom op til brug i musikundervisningen:
www.soundonsound.com/techniques/how-make-zoom-work-music

EarMaster Cloud

En gymnasielærer bestilte EarMaster hørelære med den begrundelse, at det var oplagt til hans musik-elever, der jo ikke er i skole i hvert fald de næste 2 uger.

Og hvor traditionel hørelære foregår en-til-en og derfor er dyrt, så koster EarMaster typisk kun ca. 75 kr. om måneden for 20 elever.

Du bestemmer selv, om de skal have et 2-ugers kursus eller hvor længe det nu skal vare. I betaler kun for den tid, du sætter af til kurset.

EarMaster kører på iPhone og iPad (og Mac og PC), så det kan bruges over alt.

EarMaster er lidt lige som et computer-spil, hvor du kæmper imod dig selv eller en anden for at blive bedre, så der er en stor, indbygget motivations-faktor.

Let og hurtigt i gang

Du skal bare opgive elevernes og lærernes email i kontrolpanelet. Alle får så automatisk en mail med vejledning, kode og link til EarMaster, så de kan gå i gang med det samme. Du skal ikke som lærer gøre andet.

Dygtige elever får opgaver, der er sværere end dem, svagere elever får. Opgavernes sværhedsgrad stiger (eller falder) automatisk takt med elevens fremskridt.

Prisen er typisk mellem 1.400 kr. og 4.600 kr. med moms, men et hvilket som helst beløb kan sættes ind.

Ring 60 60 90 83 eller mail: heineindigo2.dk for at bestille og få EarMaster via email.


26. august 2018

Med gode hilsner fraHeine Busk Svendsen

Sammenspilsbogen – Spil i kæder

"Sammenspilsbogen - Spil i Kæder" rummer en masse arrangementer, men kun lidt tekst. Vejledningerne findes i stedet som videoer (QR-links).

Bogen kan ikke købes hos os, men den kan bl.a. bestilles fra www.noder.dk til 249 kr.

17 numre, 51 arrangementer, 27 instruktionsvideoer, 2 timer og 18 minutters video, QR-links, 17 emner, 112 sider.

Sammenspilsbogen - Spil i kæder, fokuserer på musikpædagogik, som tilgodeser elever og underviser: det skal være let, sjovt og udviklende.

Flow-undervisning, som minimerer pauser og ventetid, er i centrum, og ud over Leadsheet-rolleark og 1-2-3 rotations-sammenspilsmetoderne, bliver der præsenteret en ny metode, sammenspil i kæder, som let og enkelt gør det muligt at aktivere store hold og klasser med et minimum af forberedelse.

Bogen henvender sig til alle niveauer af sammenspil fra 0. klasse over gymnasier til universitetsniveau. Alle metoder illustreres ved hjælp af lettilgængelige videoer.

Klik her og se nogle sider fra bogen som en PDF-fil.

Mere på Facebook: www.facebook.com/Sammenspilsbogen-1751382305108339/
 

PriMus Publisher – vores danske node- og layoutprogram

Alle nodeark i sammenspilsbogen er lavet 100% i vores danske nodeprogram PriMus Publisher, fordi intet andet nodeprogram kan sætte fx. bogens komplicerede Rolleark op. Læs alt om PriMus her: www.indigo2.dk/primus

Dorico nodeskrivning med 60% rabat

Der er indtil 31. oktober et fantastisk tilbud på nodeprogrammet Dorico Pro 2 fra Steinberg. Skoler får 60% rabat fra fem stk. og op.

Fem stk. Dorico Pro 2 Edu. koster normalt 11.050 kr. med moms.
De næste to måneder er prisen kun 5.250 kr. eller 1.050 kr. pr. stk.

Hvis din skole allerede har Finale eller Sibelius, så er prisen kun 2.750 kr. for fem stk. eller 550 kr. pr. stk. (konkurrentopgradering)

Dorico leveres som box.
Priserne er inkl. moms
1 stk. ved 5 stk
eller flere
Dorico Pro 2 Retail 3.995,-
Dorico Pro 2 CG konkurrentopgradering  2.195,-
Dorico Pro 2 Education (skole, underviser, studerende)
2.595,-
1.050,-
Dorico Pro 2 CG Education konkurrentopgradering 1.295,- 550,-
Dorico Elements 2 Retail 745,-
Dorico Elements 2 Education 499,- Ring!
 
(klik og se forskellen på Pro- og Elements-udgaverne)

Den mindre udgave, Dorico Elements 2 Edu, er der også rabat på. Ring for tilbud!

Læs mere om Dorico her: www.indigo2.dk/dorico/index.htm

8. april 2018

Giv din klasse 30 dages gratis hørelæreundervisning

"EarMaster er et meget værdifuldt digitalt værktøj for musikundervisere og udøvere."
Skrev www.guitaren.dk

Hvis din skole vil prøve EarMaster Hørelære, så kan du få programmet gratis i 30 dage til 10-15 elever.

Prøv EarMaster Cloud gratis i 30 dage: www.earmaster.com/cloud-contact.html

Musikundervisning gør eleverne bedre til matematik

Jeg har samlet et par link til undersøgelser, der ser ud til at vise, at flere musiktimer også er godt for matematik og sprog.

Kort omtale på Musikeren www.musikeren.dk
Længere tekst: https://psmag.com/education/music-lessons-boost-kids-cognitive-skills
Original artikel: www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnins.2018.00103/full

Engelsk skole med 99% to-sprogede elever forbedrer resultaterne dramatisk i sprog og matematik – ikke med flere prøver, men med flere musiktimer.
www.theguardian.com/education/2017/oct/03/school-results-music-bradford

Med gode hilsner fraHeine Busk Svendsen

EarMaster 7 får fantastiske anmeldelser

Skoler: tjek EarMaster Cloud: www.indigo2.dk/earmaster/academic.htm

Guitaren.dk's Fríðrikur Ellefsen skrev:

"Jeg kan forestille mig at programmet ville fungere til udmærkelse ved fællesundervisning, da man kunne lade øvelserne gå på skift. Her kunne man lave hold der blev testet i at klappe rytmer og andre hold, der lærte bladsang. Man kunne også lave sjove og udfordrende konkurrencer. Programmet er sjovt i sig selv, men endnu sjovere når man er fælles om det. Met det er ikke kun sjov og ballade, men derimod et seriøst værktøj som bør være en obligatorisk del af musikundervisningen."

"Nyt interaktivt begynderkursus som inkluderer et formidabelt godt teorikursus. Teorien og forklaringen til de enkelte øvelser giver dig et virkelig godt grundlag for at forstå hele hørelæren."

"Programmet er guf for dig der vil blive bedre til hørelære og et uundværeligt værktøj for musikunderviseren der vil lære sine elever at blive bedre til rytmelæsning og rytme-imitation."

"En af de sjoveste og samtidig sværeste øvelser er melodi-imitation og melodisk-bladsang hvor man lærer at synge direkte fra bladet og lærer at gentage en melodi man hører."

Læs hele anmeldelsen her: Guitaren.dk om EarMaster 7

Optakt's Mathilde Schelin skrev:

"Som bachelorstuderende på konservatoriet har jeg allerede en del at takke EarMaster for. For eksempel er jeg temmelig sikker på, at programmet er årsag til, at jeg klarede mig igennem hørelæreprøven i første forsøg"

"Det helt grundlæggende gode ved EarMaster er, at man får en fornemmelse af progression i sin øvning (...) når programmet efter hver færdiggjort lektion siger “97 % rigtigt. Flot klaret!” eller “Godt - 78 %. Vil du tage denne øvelse igen?”, rammer det både plet i belønningscentret og skaber et vist overblik."

"For komplet nybegyndere inden for musikteori og hørelære, kan EarMaster også være en genial introduktion. Vælger man begynderkurset - der virkelig starter helt fra scratch - kommer man både igennem basal node- og rytmelæsning, og de grundlæggende funktioner i durskalaen."

Læs hele anmeldelsen her: Elektronisk hørelære

Tag en tur rundt i EarMaster: www.indigo2.dk/earmaster/rundtur.htm

EarMaster har en hel Jazz-afdeling: Jazz-kurset rummer flere hundrede øvelser i bl.a. melodisk bladsang, melodi-imitation og -diktat.

Lektionerne dækker emner som "Blues skalaer og Blues sange", "Amerikanske Swing Hits fra 20'erne", Blues og Ballader i mol", "Variete-sange og -rytmer", "Irske ballader og folkemusik", "Fun with Irving Berlin" og en masse klassikere som fx "After You've Gone", "St. James Infirmary", "Mandy", "The Sheik of Arabia", "At the Devil's Ball", "Missouri Waltz" og mange flere.

Er du til jazz, kan du bl.a. træne din sangstemme i de mange Jazz workshops.

"Singing the blues" kræver livserfaring (og nogen øvelse).

Det får du med EarMaster.

Tjek også EarMaster's online musikteorikursus "Understanding Basic Music Theory"

Zoom digital mixer LiveTrak L-12

En mixer er uhyre praktisk for mange skoler.
Den kan bruges i flere sammenhænge: koncerter, foredrag, musical, i musiklokalet.

Zoom har lanceret en god, billig mixer, som samtidig kan bruges som et lydkort.

Mix, Record, Monitor, Playback og Remix.
Zoom LiveTrak L-12 er ikke mindre end en lille revolution.

LiveTrak giver dig mulighed for af live-mixe op til 12 kanaler med separat EQ, samtidigt med at du kan optage op til 12 kanaler helt tørt, dvs. uden effekter, og endelig håndtere 5 individuelle mix til hovedtelefon.

Alt sammen leveret til en pris, hvor man må knibe sig i armen.

Zoom LiveTrak L-12 koster vejl kr. 5.399,- men vi har sat en pris på kun 4.450,- kr.
Klik og læs meget mere om Zoom LiveTrak L-12


11. august 2017

Sidst i denne mail finder du et par artikler om teenageres stigende brug af smartphone og sociale medier og de mulige konsekvenser heraf.

Artiklerne er gode oplæg til at behandle emnet i klasseværelset eller hjemme.

– • –

Men først en kort introduktion til IT-udstyr, som er oplagt til skolebrug.

Mit lille firma, Indigo 2, forsøger så vidt muligt at oversætte musiksoftware til dansk.

EarMaster: Vi sælger det suveræne, danske hørelæreprogram EarMaster, som samtidig er ualmindelig billigt. Det koster typisk 10 øre pr. dag pr. bruger, og det koster kun noget for de elever/lærere, der bruger programmet.
EarMaster v.6 fungerer så godt, at brugerne stort set ikke
har brug for support. Ingen kan undvære hørelæretræning.

PriMus er vores danske nodeskrivningsprogram. De fleste gymnasier har en licens af PriMus til alle elever og lærere. Vi kan lave fordelagtige priser til større eller mindre skoler, sangkor, orkestre osv.
PriMus er let at komme i gang med, og der er god support fra os.

Indigo 2 er også storsælgende til undervisningssektoren af andre node-programmer som Sibelius, Finale og det nye og utroligt spændende Dorico.

Band-in-a-Box er et akkompagnements- og kompositions-program, der ikke har sin lige. Intet andet program laver så flot og autentisk musik ud fra nogle hurtigt indtastede akkorder.
Har du ikke hørt Band-in-a-Box, så MÅ du bare lytte til eksemplerne her: (bladr et par sider ned).
Stor mængderabatter til skoler.

Vi sælger mange af de små, praktiske Keystation Mini 32 midi keyboards til skolerne, måske var det også noget for jer/dig? Pris nu kun 449 kr.

Endelig skal jeg gøre opmærksom på de virkelig lave priser, vi har på Olympus' fine håndholdte lydoptagere. De er et godt redskab i undervisningen.

De bedste hilsner fra...

Det er let at handle med Indigo 2

Indigo 2's hjemside er ikke så avanceret, fx. tager vi ikke dankort.

Indigo 2 er ikke er en selvbetjeningsbutik.
Det er noget så gammeldags som en butik med personlig, god betjening.

Til gengæld er det så meget lettere at få kontakt til os og hurtigt få lagt en bestilling.
Bestil på
mail eller ring tlf. 60609083 døgnet rundt!

Og så sælger vi dig ikke hvad som helst.
Du kan "risikere", at jeg "nægter" at sælge dig en bestemt vare – eller i hvert fald forslår noget bedre og billigere.

Derfor får vi stort set heller ingen varer retur (fejlkøb), hvilket ellers er et enormt (fordyrende) problem i branchen.

Hos Indigo 2 tager vi os tid til at give dig al den rådgivning, du har brug for.

Digitalt

Her nedenfor er links til to artikler om millennium-generationens brug af iPhone og sociale medier, som nok kan danne grundlag for en rask diskussion med dine elever.

IDA Universe skriver, at "millenials" tjekker deres telefon 157 gange om dagen – og det vækker bekymring. En læge udtaler, at det er en form for ludomani og han opfordrer kraftigt til at man slukker for telefonen.

Tre CBS-studerende har set en kommerciel mulighed for at lave en app, der optjener point for hvert minut, du sætter din telefon på "hold". Det er så også navnet på app'en. Pointene kan der købes varer for.

Mere om samme emne: Din smartphone dræner din hjerne

The Atlantic
skriver bl.a. at USA's millennium-generation lever deres sociale liv på smartphone. De er ikke nødt til at forlade deres værelse for at være sammen med venner. Deres afhængighed af smartphone får dem til at gå mindre ud, de date'er mindre og andelen af seksuelt aktive teenagere er faldet med 40% siden 1991.

Antallet af teenagere, der er sammen med deres venner hver dag, er faldet med 40% siden årtusindskiftet. I stedet er mange af dem alene på deres værelse, sammen med deres smartphone og ulykkelige. Unge, som er på sociale medier mere end 10 timer om ugen, har 56% større sandsynlighed for at erklære sig ulykkelige. Og de har 27% større risiko for at få en depression.

Tre timers daglig brug af elektroniske apparater øgede risikoen for selvmordsplaner med hele 35%.


30. marts 2017

I en artikel i dagbladet Information udtaler Bjarne Stoustrup, professor i datalogi, at IT i undervisningen kan betragtes som en distraktion.

"Papir er bedre," siger han.

Bjarne Oustrup er ikke modstander af computere – slet ikke – men... »Man skal kun bruge den, når der er bevis for, at man får bedre resultater end ved at tale sammen eller bruge pen og papir.«
Klik og læs hele artiklen. (Klik og få dagbladet Information gratis i en måned.)

– • –

High-tech forældre i Silicon Valley sætter deres børn i såkaldte Waldorf-skoler (Rudolf Steiner skoler), hvor IT er bandlyst på skolens grund.

Mere om samme emne her fra DR Viden, Gymnasieskolen og Berlingske.

– • –

EarMaster hørelære er på tilbud et par dage endnu...

Til og med tirsdag d. 4. april får I EarMaster Cloud licens billigere end ellers.
Kontakt migmail eller tlf. 60609083 døgnet rundt!

Læs mere nedenfor...
 

De bedste hilsner fra...

EarMaster hørelære og et godt, jysk tilbud

Skoler kan give elever (og lærere) EarMaster for godt 3 kr. pr. bruger pr. måned eller ca. 10 øre pr. dag pr. bruger, hvis I starter i det små med den lille pakke til 916 kr. ex. moms.

Eller I kan tage en større pakke og få det endnu billigere.

Bonus til alle: Til og med tirsdag d. 4. april får I 25-40% ekstra oven i jeres køb.
Det gælder også for jer, der allerede HAR købt EarMaster Cloud licenser.

Jow, du læste rigtigt

Selv uden bonussen er prisen lav.

Spring til nu, prøv det!

Læs alt om EarMaster her, hvor du også kan hente en demo, der fungerer uden begrænsninger i 7 dage: www.indigo2.dk/earmaster/academic.htm

Jeres elever bliver langt bedre til musik, hvis de bruger EarMaster jævnligt.

Selv lærerne bliver dygtigere musikere ved brug af EarMaster 8^)

Alle – store som små – synes, at rytmeøvelserne er sjove:

Bestil på mail eller tlf. 60609083 døgnet rundt!

Nyt Jazz- og Blues-kursus i EarMaster v6.2

Det nye EarMaster Jazz-kursus rummer flere hundrede øvelser i melodisk bladsang, melodi-imitation og melodi-diktat.

Lektionerne dækker emner som fx "Blues skalaer og Blues sange", "Amerikanske Swing Hits fra 20'erne", Blues og Ballader i mol", "Variete-sange og -rytmer", "Irske ballader og folkemusik", "Fun with Irving Berlin" og en masse klassikere som fx "After You've Gone", "St. James Infirmary", "Mandy", "The Sheik of Arabia", "At the Devil's Ball", "Missouri Waltz" og mange flere.

Og indeholdt i iPad-versionen ligger der et komplet teorikursus, sammensat af en international kendt hørelærer. Det er oversat til dansk af Peder Lindbjerg.

LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN  –  et MUST for alle musikere

Med Lydstudie-håndbogens klare og tydelige anvisninger er du meget tættere på den perfekte optagelse.

De 249 kr. er givet godt ud, for en halvdårlig optagelse kan næsten ikke reddes – det skulle da lige være med hjælp fra Lydstudie-håndbogen.
 

Fagbladet Musikerens anmelder skrev bl.a.:

”LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN kan læses fra start til slut (hvis man har en hel sommerferie!) eller bruges som opslagsværk i små bidder, hvis man fx vil vide hvordan et klokkespil optages, hvilken reverb-type der fungerer bedst til guitar og hvordan man placerer sine studiemonitorer optimalt.

Bogen repræsenterer et grundigt stykke arbejde og den kritiske anmelder har ikke kunnet spotte en eneste faktuel fejl.

Denne fantastiske bog kan anbefales til alle, uanset om man er musiker med hjemmestudie, lydtekniker, producer, studerende eller underviser".

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/download/lydstudie_musikbladet1.pdf
 

Musikbladet, gymnasieskolernes musiklærerforening:

"Bogen bærer præg af Karl P’s store erfaring og praktisk viden som underviser og praktisk udøvende tekniker/producer. Han har en god fornemmelse for formidling, godt kombineret med musikalske observationer.

Små historiske anekdoter fra musikkens verden gør bogen til interessant læsning. Vægten i store dele af bogen ligger på det praktiske, det lyttende, det erfaringsbetingede, og man får lyst til som læser at prøve tingene af i praksis."

www.indigo2.dk/download/lydstudie_musikbladet2.pdf
 

Klik og se nogle sider fra bogen: www.indigo2.dk/download/lydstudiebog.pdf


27. marts 2017

Berlingske Digital skriver, at amerikanske og svenske grundskoler og gymnasier i stigende omfang vælger billige Chromebook PC'er på bekostning af Apple-maskiner.
I Sverige er Chromebook nu en klar etter med en andel på 38% mod 18% i 2015.

Klik og læs på Berlingske Digital om Chromebook i klasseværelserne.
Klik og læs om fordele og ulemper ved Chromebook på Mobil.nu

– • –

EarMaster hørelære er på tilbud i denne uge.

Til og med søndag d. 2. april får I EarMaster Cloud licens billigere end ellers.
Læs mere nedenfor...
 

De bedste hilsner fra...

EarMaster hørelære på små og store skoler

En af verdens mest prestigefyldte musikinstitutioner, Berklee College of Music, har købt EarMaster Cloud licens til alle lærere og studerende.

Så bliver det ikke meget større.

Men selv folkeskolen bruger EarMaster, som jeg skrev i sidste nyhedsmail.
Og der er indtil videre 21 gymnasier, der har EarMaster Cloud.
Blandt musikskolerne har 20 ud af 100 musikskoler købt EarMaster Cloud.

I kan give jeres elever og lærere EarMaster for godt 3 kr. pr. bruger pr. måned eller ca. 10 øre pr dag pr. elev, hvis I starter i det små med den lille pakke til 916 kr. ex. moms.

Eller I kan tage en større pakke og få det endnu billigere.

I denne uge lægger vi 25-40% oven i jeres køb.
 

EarMaster Dashboard eller kontrolpanel

(Klik på billedet og se det i stor størrelse)

Det er uhyre nemt for en lærer at sætte EarMaster op til sine elever.

Hvis kontoret giver dig en liste med navn og email på dem, der skal have EarMaster, så copy-paster du bare hele listen ind i EarMaster kontrolpanelet, som du logger ind i på nettet.

Herefter kan du sætte eleverne i en klasse og give den adgang i fx 6 uger.
Klik på "Assign license" og alle elever (og evt. lærere) får automatisk en mail med instruktioner og downloadlink til programmet, så de straks kan komme i gang.

I betaler kun for den tid, eleverne bruger EarMaster: Sæt et flueben ud for en klasse, klik på "Unassign license", og eleverne kan ikke længere bruge EarMaster.

  
EarMaster er dansk, men kendt i hele verden og oversat til 17 sprog.

EarMaster var nomineret til NAMM TEC Award 2017 som "Best Audio Educational Tool" ved dette års NAMM Show i Anaheim, Los Angeles.

Alle bliver bedre musikere med hørelære-træning - ikke kun studerende på Berklee.

www.indigo2.dk/earmaster/academic.htm

Olympus optager – så bliver det ikke nemmere

Ovenstående pakke med lydkort og mikrofoner fin til det faste setup, men med en håndholdt optager får man næsten lige så gode resultater, og vigtigst af alt: man får faktisk lavet optagelserne, fordi det er så let.

Skal man først have tændt computeren, startet software osv., så er inspirationen måske forsvundet.

Her kommer de håndholdte optagere ind

Olympus optagerne er fremragende til interview, reallyd og til spontane optagelser.

Olympus LS-P4
er den nye, smarte mini-optager fra Olympus.
Den kan fjernstyres fra en smartphone.
Vi har sat en pris på kun 1399 kr.

Den billige modeller LS-P1 optager i praksis lige så godt, men har mindre hukommelse
indbygget og har heller ikke en dedikeret bas-mikrofon.

Prisen er så også kun 999 kr.

Olympus optagerne har danske menuer og manual og er de nemmeste at bruge.

Det konkurrerende mærke Zoom vælger man, hvis der skal kunne sættes eksterne mikrofoner til, og der skal optages på flere spor, men så bliver det igen kompliceret.

Ring 60 60 90 83 eller mail hsindigo2.dk for at bestille eller høre mere.
Se alle optagerne her: www.indigo2.dk/recordere/recorder.htm


20. marts 2017

Musik i hjernen - eksperiment 2016

Center for Music in the Brain har undersøgt om børn og unge, der udøver musik har en bedre indlæringsevne. Det ser det ud til, at de har.

– • –

...og det bringer mig videre til vores danske hørelæreprogram EarMaster.

Hvis børn og unge, der udøver musik, får en bedre indlæringsevne, så er der ikke noget at betænke sig på. Især ikke når man tager prisen for EarMaster i betragtning:

For godt 10 øre pr. dag pr. elev kan du starte dit eget eksperiment og løfte dine elever op på et højere niveau – ikke alene mht. indlæringsevne og hukommelse, men især med hensyn til musikalsk kunnen og glæde. Det er sjovt at bruge EarMaster.

Resten af måneden har vi endda er rigtig godt, jysk tilbud på EarMaster...
 

De bedste hilsner fra...

EarMaster Cloud er på tilbud måneden ud

Ved bestilling af EarMaster Cloud-løsning senest søndag d. 2. april får I mindst 25% ekstra brug af EarMaster oven i hatten uden beregning.

Tilbuddet gælder også de af jer, som allerede har en EarMaster Cloud løsning kørende. Køb en forlængelse nu og få 25% mere for pengene.
I kan godt købe en forlængelse, selv om der er lang tid til jeres credits er opbrugt.

Det koster godt 10 øre om dagen at lade en elev eller lærer bruge EarMaster.*

Det siger næsten alt.

Det er en form for taxameter-betaling. I betaler kun for de dage, eleverne og lærerne bruger EarMaster. Du sætter bare holdet på pause efter tre uger, og betaling stopper.

Jeg mener – behøver vi så overhovedet at tale om prisen her?

– • –

I januar skrev en musiklærer til os: "XXX Skole købte for en måned siden Earmaster hørelære. Det fungerer rigtig fint, og vi har haft nogle gode forløb. Fx har jeg en klasse, der nu har lært noder og viser tydelig fremgang rent rytmisk, så det er super."

Det var en mail fra en folkeskolelærer, og han fortalte begejstret, at selv børn på 3.-6. klassetrin kan få noget ud af EarMaster.

Men musikskoleelever og gymnasieelever med musik på skemaet vil naturligvis få utroligt meget mere ud af EarMaster hørelære.

– • –

Den mindste pakke koster 1.145 kr. inkl. moms, og den giver dig 240 måneders brug (eller 7.200 dage), som kan fordeles på et vilkårligt antal lærere og elever.

Og til og med 2. april lægger vi yderligere 60 måneders brug (25%) til pakken uden beregning. På den største pakke lægger vi hele 40% oven i.

Her er priserne...

Cloud Credits Pris inkl.
moms
Bonus Samlet antal år til fri
fordeling på lærere og elever
20 credits pakke 1.145,- 5 credits
20 + 5 = 25 år
100 credits pakke 3.795,- 30 credits
100 + 30 = 130 år
400 credits pakke 12.995.- 150 credits
400 + 150 = 550 år
1000 credits pakke 22.295,- 400 credits
1000 + 400 = 1400 år

* 1 credit = 1 års brug for én person, eller fx 1 måneds brug for 12 personer.

 
Hvis I ALLEREDE
har en gammel EarMaster Lab Pack, en EarMaster Home eller en anden licens, så kan I opgradere til den nye, billigere EarMaster Cloud licens med en stor rabat.

Bare ring 60 60 90 83 eller mail til heineindigo2.dk
...så sætter vi det i gang inden for få minutter. 

Her er priserne...

Cloud Credits Normal pris Opgradering
  Jeres pris
Samlet antal måneder til fri
fordeling på lærere og elever
20 credits pakke 1.145,- 240 måneder
eller fx 20 elever i ét år
Eller fx 80 elever i ét kvartal
100 credits pakke 3.795,- 795 kr. 1.200 måneder
eller fx 100 elever i ét år
400 credits pakke 12.995.- 9.495 kr. 4.800 måneder
eller fx 400 elever i ét år
1000 credits pakke 22.295,- 17.295 kr. 1.2000 måneder
eller fx 1000 elever i ét år

  

EarMaster Cloud kører på Windows, macOS og iOS (iPad og iPhone).

Her er et øvevindue fra Melodisk bladsang på en iPad:

Billede: EarMaster Melodisk
                 bladsang

Klik og læs: Fagbladet Musikeren.dk skriver om EarMaster på iPad.

Her er vores sider om EarMaster Cloud til undervisningsinstitutioner.

* Baseret på en pakke til 100 brugere i 12 måneder. Pris 3.795 kr. inkl. moms.