Anmeldelser af EarMaster

Mange blade har anmeldt EarMaster, flere følger...

Optakt – Elektronisk hørelære

"Som bachelorstuderende på konservatoriet har jeg allerede en del at takke EarMaster for. For eksempel er jeg temmelig sikker på, at programmet er årsag til, at jeg klarede mig igennem hørelæreprøven i første forsøg"

"Det helt grundlæggende gode ved EarMaster er, at man får en fornemmelse af progression i sin øvning (...) når programmet efter hver færdiggjort lektion siger “97 % rigtigt. Flot klaret!” eller “Godt - 78 %. Vil du tage denne øvelse igen?”, rammer det både plet i belønningscentret og skaber et vist overblik."

"For komplet nybegyndere inden for musikteori og hørelære, kan EarMaster også være en genial introduktion. Vælger man begynderkurset - der virkelig starter helt fra scratch - kommer man både igennem basal node- og rytmelæsning, og de grundlæggende funktioner i durskalaen."

Guitaren.dk – EarMaster Pro 7

Guitaren.dk skrev: "Et meget værdifuldt digitalt værktøj for musikundervisere og udøvere."

"En af de sjoveste og samtidig sværeste øvelser er melodi-imitation og melodisk-bladsang, hvor man lærer at synge direkte fra bladet og lærer at gentage en melodi man hører."

"Nyt interaktivt begynderkursus som inkluderer et formidabelt godt teorikursus. Teorien og forklaringen til de enkelte øvelser giver dig et virkelig godt grundlag for at forstå hele hørelæren."

"Programmet er guf for dig, der vil blive bedre til hørelære og et uundværeligt værktøj for musikunderviseren, der vil lære sine elever at blive bedre til rytmelæsning og rytme-imitation."

"Jeg kan forestille mig at programmet ville fungere til udmærkelse ved fællesundervisning, da man kunne lade øvelserne gå på skift. Her kunne man lave hold der blev testet i at klappe rytmer og andre hold der lærte bladsang. Man kunne også lave sjove og udfordrende konkurrencer. Programmet er sjovt i sig selv, men endnu sjovere når man er fælles om det. Men det er ikke sjov og ballade, men derimod et seriøst værktøj som bør være en obligatorisk del af musikundervisningen."

Læs mere: www.guitaren.dk/anmeldelser/anmeldelse-af-hørelære-programmet-earmaster-pro-7

Guitaren.dk – EarMaster Cloud og til iPad – 5 stjerner ud af 5

"...fuld score. Hele 5 stjerner. Det giver jeg app'en udelukkende ud fra den betragtning at det har ufatteligt meget at give til den hungrende musikstuderende med øvelse efter øvelse indenfor alle hjørner af hørelære universet."

Læs anmeldelsen her: www.guitaren.dk/anmeldelser/anmeldelse-af-earmaster-til-ipad

Guitaren.dk – EarMaster Pro 6

"I praksis fungerer programmet også rigtigt godt. Det er nemt at bruge, inspirerende og ikke mindst sjovt."

Læs anmeldelsen her: www.guitaren.dk/anmeldelser/anmeldelse-af-earmaster-pro-6

Politiken

"Fordelen ved ’EarMaster’ frem for internettet er, at man her kan tilslutte et keyboard eller sågar mikrofon til computeren og selv spille med, så musikundervisningen ikke kun bliver trænet i teorien via mus og tastatur.
Dertil er brugerfladen markant mere indbydende, og ’EarMaster’ har også indbygget en virtuel vejleder, som fører én igennem øvelserne i sværhedsgrader, der matcher ens niveau."

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/politiken.pdf

Akkorden – Dansk Musiker Forbund

"Det hele fungerer meget nemt og intuitivt. Layoutet i programmet er godt, knapperne nemt genkendelige og vejledningen er god. Det er kort sagt svært at fare vild i EarMaster.
Og vigtigt for mange: Du behøver ikke at være et computergeni for at få mange sjove og lærerige timer i selskab med Earmaster. EarMaster burde være et must på enhver musikers computer!"

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/akkorden.pdf

Basunen – Dansk Musiker Forbund

"I den nye version 6 er der kommet flere hundrede nye features til.
Brugerfladen er elegant, og hele installationen og indstillingen af de mange parametre er let."
(Besøg hos producenten af EarMaster i Egå, ikke så meget en anmeldelse af programmet)

Læs artiklen her: https://issuu.com/dmf-aarhus/docs/basunen_2013_02_small/30

Basunen – Dansk Musiker Forbund

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/basunen.pdf

Optakt

"Jeg ville i hvert fald gerne have kendt programmet da jeg i sin tid havde hørelære. Det kan nemlig være svært at øve på hjemme ved skrivebordet. Earmaster er sjovt at bruge, og der går næsten sport i at få så mange øvelser rigtige som muligt. Samtidig med at man udvikler både sine stærke og svage sider!"

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/optakt.pdf

Musikbladet

"Det er et herligt stykke legetøj man får i hænderne, når man har fået installeret EarMaster 5 på computeren.
Hvis man synes hørelære er det mindste sjovt, og hvis man bare har en smule konkurrencementalitet iboende, så går der ikke lang tid, før man sidder og forsøger at overgå sig selv i at høre og læse intervaller, akkorder, skalaer, rytmer osv. så korrekt som muligt."

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/musikbladet.pdf

Dansk Sang

"Det at arbejde med hørelære på computer er næsten den perfekte situation. Computeren er netop så tålmodig som du ønsker, den svarer ikke igen og kan tilpasses dine personlige behov inden for emnet. Den perfekte træner!"

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/dansk_sang.pdf

Dansk AmatørMusik

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/dam.pdf

Jazz Special

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/jazz_special.pdf

PC Planet

Læs hele anmeldelsen her: www.indigo2.dk/earmaster/review/pc_planet.pdf

Organisternes Nyhedsbrev

Læs hele anmeldelsen her: www.organist-nyt.dk/Earmasteranmeldelse.html

PO Bladet

Læs hele anmeldelsen her:  www.indigo2.dk/earmaster/review/po-bladet.pdf

Udenlandske blade

Læs hele anmeldelsen her:  www.indigo2.dk/earmaster/review/recommend.htm

Letter of recommendation: www.indigo2.dk/earmaster/review/anbefaling.htm


Tilbage til Indigo 2's produkter